Youke28-36 uur per week, regio Food valley
28-36 uur per week, regio Centraal Gelderland (Arnhem en omstreken)

Het team Ouderschapsbemiddelaars in de regio Foodvalley gaat uitbreiden vanwege de grote vraag naar deze vorm van hulp.
Daarnaast is Youke ingekocht in de regio Centraal Gelderland en gaan we daar ons werkgebied uitbreiden!.

Heb jij aantoonbare kennis van de dynamiek van complexe echtscheidingsproblematiek?
Weet je welke effecten dit heeft op de relatie tussen ouders en kinderen?
Wil jij je kwaliteiten inzetten om ouders te helpen zich te richten op hun ouderschap?
Kun jij als ouderschapsbemiddelaar het gesprek met ouders aangaan en hen helpen te werken aan een begin van de oplossing?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Sinds 2009 is Youké specialist in hulp bij scheidingsproblematiek in de provincie Utrecht, ‘t Gooi en een groot deel van Gelderland. Youké hanteert de visie dat gescheiden ouders, ‘ouders’ kunnen zijn als zij zich kunnen richten op de relatie als (solo-) ouder en het kind.
Als ouderschapsbemiddelaar / jeugdzorgwerker B werk je in een regio-gebonden specialistisch team van ouderschapsbemiddelaars (KICS team = Kinderen In Complexe Scheidingen). Je begeleidt gescheiden ouders en hun kinderen vanuit systeemtheoretisch perspectief. Je taken bestaan uit het uitvoeren van de interventies Ouderschapsbemiddeling en Ouderschap Blijft, Begeleiding Parallel Ouderschap en aanvullende interventies. Op de site van Youké www.youke.nl. is meer te lezen over deze modules.

De opbouw van een team Centraal Gelderland vindt plaats vanuit het team Food Valley, met als doel op termijn een nieuw, integraal samengesteld, team te gaan vormen.
Daarvoor nodigen wij nadrukkelijk ervaren kandidaten uit de regio Arnhem en omstreken uit om te solliciteren.
• Je bent geregistreerd als Jeugdzorgwerker bij SKJ of voldoet aan de voorwaarden voor registratie.
• Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding aangevuld met een IAG - en/of systeemtherapie opleiding. Bij voorkeur heb je ook een relevante opleiding tot ouderschapsbemiddelaar of familie-mediator.

Heb je interesse, neem dan contact op met :
Annet Wiersinga, Teamhoofd Food Valley en Arnhem, tel 06 38781045 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Via haar kan je een uitgebreidere vacaturetekst opvragen.
Je mag voor werkinhoudelijke vragen ook contact opnemen met één van de ouderschapsbemiddelaars via het dagelijkse telefonisch spreekuur van KICS tussen 13.00 uur en 14.00 uur: 088-1705000

Laatste nieuws