LOGO RO1e voortgangsrapportage van het programma Scheiden zonder Schade. De rapportage gaat in op de activiteiten en resultaten van het programma sinds de start in juli 2019.

Klik hier voor het rapport

BedrijfsOpen FC OSBDe Vereniging Ouderschap Blijft is al jaren gecertificeerd via een aantal branche organisaties. Deze certificaties hebben meestal een CEDEO accreditatie ten grondslag. In het verleden heeft de vereniging gebruik gemaakt van de CEDEO-accreditatie van een dienstverlenende organisatie die de projectleiding van Ouderschap Blijft uit voerde. Maar wij zijn blij dat we nu zelf rechtstreeks gecertificeerd zijn. Na een onderzoekstraject van een aantal maanden kregen we de certificatie met een prachtig cijfer. En hiermee zijn we nog steeds de enige echtscheidingsomgangsorganisatie met dit certificaat.

altraWerk jij vraaggericht, bemiddelend, oplossingsgericht en stel jij het kind centraal? Ben jij in staat om scheidende ouders nieuwe communicatiepatronen aan te leren en te komen tot nieuwe en duidelijke afspraken in belang van het kind? Vind je afwisseling in je werk belangrijk en ben je in staat om op elk niveau te kunnen communiceren? Dan is de rol van bemiddelaar / contactbegeleider bij Ouderschap Blijft bij Altra jou op het lijf geschreven!

Naamloos 1

De kabinetsmaatregelen in de aanpak van het coronavirus hebben grote maatschappelijke gevolgen. Het Nederlands Jeugdinstituut informeert kinderen, ouders, opvoeders en professionals graag zo goed mogelijk in deze situatie. Via deze pagina houden ze je op de hoogte.

logo NJI

 

 

Andere: links

© NJi - 2010

richtlijnenDeze richtlijn gaat over kinderen en jongeren van wie de ouders uit elkaar gaan of al uit elkaar zijn. Onderzoek laat zien dat deze groep meer problemen heeft dan kinderen en jongeren uit intacte gezinnen. In deze richtlijn worden de gevolgen, interventies en mogelijkheden voor samenwerking behandeld.

Klik hier voor de richtlijn

© 2020 - Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming

Laatste nieuws