E-learning: Rouw en verlies

Rouw en verlies zijn elementen die onlosmakelijk zijn verbonden met jouw werk als hulpverlener met gescheiden ouders en hun kinderen. 

Deze module is een aanvulling op de methodiek Ouderschap Blijft. Het geeft jou als hulpverlener extra kennis over de scheiding als verlieservaring. Op een interactieve manier vergroot je je kennis op dit gebied, binnen de scheidingscontext.

Voor wie is deze e-learning?

Voor iedereen die vanuit zijn professie te maken krijgt met gezinnen in complexe scheidingssituaties. De e-learning richt zich zowel op het rouw en verliesproces bij ouders als bij kinderen.

Inhoud e-learning

De e-learning rijkt verschillende modellen aan op het vlak van rouw en verliesverwerking. Het eerste deel is gericht op rouw en verliesaspecten bij ouders, het tweede deel betreft de kinderen. Aan het einde wordt afgesloten met een reflectieopdracht, waarbij de vertaalslag van het geleerde naar een eigen casus wordt gemaakt.

Investering

Deelnemers aan ons kennisplatform ontvangen 25% korting en betalen €150,-
Abonnees aan ons kennisplatform ontvangen 10% korting en betalen €180,-

Ben je nog geen deelnemer of abonnee, dan kan je deze e-learning toch volgen. Vermeld dit bij je inschrijving.

Praktische informatie en aanmelden

Vraag de e-learning aan via het inschrijfformulier. Je ontvangt van ons een factuur. Na verwerking van jouw aanmelding, wordt deze toegevoegd aan jouw omgeving in Ouderschap Blijft Academy. 

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via support@ouderschapblijft.nl.